Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Észrevettétek, hogy az utóbbi...

Észrevettétek, hogy az utóbbi 10 évben teljesen megváltozott az időjárás? Tavasszal már nincsenek zivatarok mint régen. Akkor arra emlekszem, hogy tavasszal sok zivatar es zapor, vihar volt. Most szinte semmi már.

Figyelt kérdés
máj. 11. 11:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
6: 2018-ban is volt egy ilyen és pont most írtam máshol példának. Elindultam a Velencei-tóhoz, 34 fok volt jelölve, a vonatút alatt hideg vihar jött órákra, sehol nem volt jelzés, még a strand sem kapott hivatalos információt, és ott csóró dolgozók vállrándítva nem tudtak mit tanácsolni nekünk. Olyan vihar volt, amiről senki nem tudott. D.u. 1 óra magasságában tényleg kánikula lett - egyik pillanatról a másikra. Soha nem felejtem el, félelmetes nap volt. Estére ugyanúgy hideg vihar és ugyanúgy semmi nem mutatta.
jún. 14. 10:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!