Most, hogy kijött, hogy az oltások tönkreteszik az immunrendszert és rákot is okoznak, mit üzentek a “konteósoknak”?
Figyelt kérdés
ápr. 14. 08:36
11/18 anonim válasza:
Miért nem a súlyosabb problémákra koncentrálsz, pl. hogy a kenyérfogyasztás halált okoz?
Minden 19. században kenyeret fogyasztó ember meghalt, és jelenleg is több tízezer kenyeret fogyasztó ember hal meg NAPONTA!
12/18 A kérdező kommentje:
11
Mivel nincs ok-okozati kapcsolat?
ápr. 14. 14:31
13/18 anonim válasza:
Szerintem nincs baj az oltással. Igaz egy oltást kaptam életemben (Jansent, amiből amúgy is egy kell) még mindig itt vagyok és nem haltam meg.
14/18 anonim válasza:
Az ilyeneket, akik konkrétan kárt akarnak okozni a tudománynak, az emberiségnek, általában mindenkinek - ÉS ehhez tudományos eszközöket használnak - egyszerűen ki kéne tenni a pusztába.
Ott nincs káros mRNS oltás.
Na, tűnés az ezotériába.
15/18 anonim válasza:
Azt üzenem, hogy a vakcinák onkogenitása még nem bizonyított, nem kell még remegni.
Viszont léteznek onkogén vírusok, amik némelyike ellen már védőoltással védekezünk évek óta, eredményesen.
16/18 Hintalow válasza:
Ilyen infók voltak már a banán meg a krumpli fogyasztásáról is 😀
17/18 Kunci77 válasza:
Azt, hogy továbbra is csak konteó, hogy az oltás rákot okoz. Nem mellesleg ha meg már tényként állítja valaki valamiről, hogy rákot okoz akkor azt is árulja már el, hogy milyen rákot! Tüdő, gége, here, máj....?
18/18 MDaniel98 válasza:
15-17# A kérdező elsősorban vszeg arra utal, hogy az egyik egyébként oltásszkeptikus kutató szerint a laborjában lévő rákos sejtekbe amiket a Pfizer vakcinájával kezelt beépült az mRns-vakcinákban jelen lévő DNS-szennyeződés, és ez tud szerinte rákot okozni. Jelenleg is folyik a kutatás arra nézve, hogy ez megtörtént-e emberekben is, nem hiszem, hogy olyan egyértelmű lenne az eredmény, mert különben valamelyikük már tui közzétette volna vmelyik substackjén az eredményeket (az a kutató aki ezt állítja szinte biztosan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!