Van olyan, hogy genetikai jog?
1
Igen az is igaz. De jelen esetben nem a fogyatékkal élőkre utaltam.
Egy pillanatra azért rájöttél, hogy vannak emberek, akiknek sokkal rosszabb, mont neked?
Amúgy minden emberrel egy picit máshogy viselkednek az emberek, te is, nehogy azt hidd, hogy te nem. Viszont ez sok tényezős dolog, a külső csak egy ezek közül. Pl. nézhetsz ki akármilyen jól, ha egy egyetemi előadáson elkezdesz a pódiumon baromságokat beszélni, akkor spk hallgató szimplán ott fog hagyni (és maradnak azok, akik amúgy nem figyelnek)
Pl.
- a büntetőjogban a vérfertőzés tilalma
- az emberi genom módosítását tiltó szabályok (Btk. és a vonatkozó nemzetközi egyezmények)
- a polgári jogban családjog és öröklési jog, amely szintén nagyrészt genetikailag meghatározott összefüggésekre (leszármazás, szülő-gyermek viszony stb.) tekintettel határoz meg szabályokat
- a génmódosított szervezetekre vonatkozó jogi szabályozás
Van genetikai jog, de ha jogosult lennél rá, szólt volna a háziorvosod. Férfiak számára 183 cm, 20-25 közötti BMI, és hiánytalan hajkorona a minimumfeltétel, ami után még egy ezeknél nehezebb, 5 fős panel által megállapított általános szépségindexen el kell érni 7.5 pontot. Péniszméretet nem néznek.
A fényképes igazolvány kiváltásának költsége 38 ezer forint, és 2 évig érvényes, de nagyon megéri. Bár nem kötelezi az egyedülálló nőket, hogy lefeküdjenek velem, de ha panaszt tennék ellenük, 10 ezer forintos bírságot kapnának. Mivel a pénzt nem én, hanem az államkassza kapja, soha nem tettem még panaszt a 70%-os visszautasítási arányom ellenére. Bőven elég a maradék 30% aki nem kockáztat, vagy egyenesen kedvel.
9
Viccnek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!