Egy ember 24-óra alatt 25920,vesz levegőt igaz? 25920 egy teljes precessziós keringés vagy is egy teljes tengelyforgás a Föld életében? Amennyiben egy ember így lélegzik akkor lassíthatja élete hosszát aki gyorsabban az le rövidheti az élet idejét?
Ha már szeretsz ilyeneken agyalni akkor gondolj arra ,hogy tulajdonképpen mindig legfeljebb néhány perc van hátra az életedből, de minden levegővétellel “visszaállítod az órát” 🤔☝️🤓
(Tudom ,hogy nem néhány percenként veszünk levegőt, de ha abbahagyod s nem tudod folytatni akkor csak néhány perced van hátra…)
"Egy ember 24-óra alatt 25920,vesz levegőt igaz?"
Miért is lenne igaz??? Nem minden ember ugyanolyan gyakran veszi a levegöt!
"Egy ember 24-óra alatt 25920,vesz levegőt igaz? 25920 egy teljes precessziós keringés vagy is egy teljes tengelyforgás a Föld életében?"
Nagyon jól felismerted az összefüggést. Ez nem lehet véletlen.
Ha sikerülne rávenni az emberiséget, hogy mindenki kétszer gyakrabban vegyen levegőt, akkor a Föld precessziójának periódusa megnövekedne 51840 évre!
Mindenki máshogy vesz levegőt.
Nekem van olyan ismerősöm, aki nyugalomban is kétszer olyan gyorsan lélegzik, mint én.
Biztos van olyan ember, de az ember nyugalmi normál légzésszáma 16/perc (és nem 18), úgy 23040 légzés jön ki 24 órára.
A Föld tengelyének percessziója meg 25771,5 év.
Amúgy a kettőnek semmi köze egymáshoz azon túl, hogy egyiket sem sikerült pontosan eltalálni.
Tetszenek érteni az adott paraméter szerint lélekzik annak hosszabb élet adatik meg mint azoknak akik ez alatt vagy felett.
8-as ajánlom ezt inkább
Én nem tetszem érteni, mert eddig arról írtál, hogy aki gyorsabban lélegzik, az rövidebb ideig él, de eközben az általad írt adat gyorsabb a normálisnál.
A linket köszönöm, az mondjuk csak annyit ír, hogy valamivel kevesebb a percesszió ideje valamivel kevesebb 26 ezer évnél, szóval nem támasztja alá, hogy pont annyi lenne, mint amit írsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!