Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A nők is ugyanannyit vadásztak...

A nők is ugyanannyit vadásztak az őkorban mint a férfiak?

Figyelt kérdés
Egyes újabb elméletek szerint a nők ugyanúgy és ugyanannyiszor mentek vadászni az őskorban mint a férfiak. De azt nem értem ha ez igaz akkor a csecsemőkkel ki foglalkozott volna? Ez így nem logikus.
2024. febr. 11. 20:33
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim válasza:

“Viszont szerencsére itt a felvilágosult XXI. század, és most már a férfiak is lehetnek terhesek.”

Igen, lehetnek. Mi ebben a nehéz? Egy transz férfi, tehát FÉRFI, legtöbb esetben teherbe tud esni. Ez minden logika szerint azt jelenti, hogy egy férfi teherbe esik és szül.

2024. febr. 14. 09:41
 32/52 A kérdező kommentje:

"Igen, lehetnek. Mi ebben a nehéz? Egy transz férfi, tehát FÉRFI, legtöbb esetben teherbe tud esni. Ez minden logika szerint azt jelenti, hogy egy férfi teherbe esik és szül."

Mit képzelsz magadról? Transz férfinak merted nevezni?! Ő ugyanolyan férfi mint akármelyik jelzők nélkül! Azt a kirekesztő mindenségit! Még hogy "transz férfi".. Szégyeld magad!

UI: Ez a komment is nyilván annyira túlzó és értelmetlen mint amennyire az hogy a férfiak képesek szülni. Nem is tudom melyik a degeneráltabb, az aki nőként(mert akármit is müvelt a testével ő alapvetően egy nő, női ivarszervekkel és hormonokkal) szül és férfinek mondja magát vagy az aki elhiszi és férfinek tart egy terhes nőt.

2024. febr. 14. 09:52
 33/52 anonim ***** válasza:
52%
A transzférfi kifejezés biológiailag nőt takar. Tehát nem a férfi terhes, hanem az a nő, aki nem fogadja el a saját biológiai nemét, hanem a pszichiátriai betegsége miatt férfinek gondolja magát.
2024. febr. 14. 09:52
 34/52 anonim ***** válasza:
52%

"Igen, lehetnek. Mi ebben a nehéz? Egy transz férfi, tehát FÉRFI, legtöbb esetben teherbe tud esni. Ez minden logika szerint azt jelenti, hogy egy férfi teherbe esik és szül."

Ez logikai érvelés? Akkor nekem is van. Tudom, hogy nincs otthon akváriumod.

2024. febr. 14. 09:58
 35/52 anonim válasza:
Ja, hogy két karlengető gyűlölködik itt. Akkor hagyom is, a valóság titeket sosem zavart :)
2024. febr. 14. 09:58
 36/52 anonim ***** válasza:
Számomra nem kérdés, hogy ki él a valóságon kívül. :)
2024. febr. 14. 10:31
 37/52 A kérdező kommentje:

"Ja, hogy két karlengető gyűlölködik itt. Akkor hagyom is, a valóság titeket sosem zavart :)"

Én bemelegítéskor edzés előtt szoktam lengetni a karomat. De feltételezem nem arra gondoltál hanem nyilván arra hogy náci vagyok hiszen "más okom" nem lenne ezt gondolni ez csak úgy jöhet össze ha egyébként náci eszmékkel szimpatizálok:)

2024. febr. 14. 10:40
 38/52 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ezek után az én gondolkodásom vagy a tiéd a betegesebb e
2024. febr. 14. 10:41
 39/52 anonim ***** válasza:
50%
Ha elfogynak az érvek, jön a nácizás. :)
2024. febr. 14. 12:47
 40/52 A kérdező kommentje:
Meg érted....nem értesz vele egyet valamiben..tehát.......gyűlölködsz és fejezd be! :D
2024. febr. 14. 13:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!