Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ez mi lehetett fényes és zöld?

Ez mi lehetett fényes és zöld?

Figyelt kérdés
Most 5 perce az ablakból kinézve láttam egy zöld fényes hulló elég nagy valamit nem volt olyan gyors mint egy hullócsillag és elég alacsonyan volt.. mi lehetett ez ? Bocsánat nem tudom jobban megfogalmazni :D
febr. 8. 00:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De hagyjuk ezt az ufo témát nem az volt…
febr. 8. 08:23
 12/19 anonim ***** válasza:
46%

Még egyszer: AZONOSÍTOTTAD? Tudod, hogy mi volt?

Ha nem, akkor UFO.

Lézer nem lehetett, az egészen másképp néz ki.

febr. 8. 08:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Mondtam is hogy nem lézer volt.. hát basszus én láttam ufohoz semmi köze nem volt az ég világon.. mert az csak úgy el ég a légkörbe igaz?! 🤣
febr. 8. 08:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Az UFO egy mozaikszó.

Ebből melyik szót nem értetted meg?

A légkörben éghet bármi, akár repülőgép is.

febr. 8. 08:45
 15/19 A kérdező kommentje:
Rendben értem! Nyugalom😉.. viszont tényleg ennyire nem mindegy milyen kategóriába tettem most romba dőlt egy világ.. a választ megkaptam;)
febr. 8. 08:52
 16/19 anonim ***** válasza:
30%

Hát jó, ahogy gondolod.

Ha ez nem probléma, akkor vasárnap tarthatok nálad egy árusítással egybekötött használt tampon bemutatót?

Az sem lehet probléma.

febr. 8. 08:56
 17/19 Tislerics Máté ***** válasza:
91%
tűzgömbnek hívják! ezek olyan meteorok, amik látványosan felizzanak a légkörben és ezáltal láthatóvá válnak, többnyire szuperszonikus sebességgel érik el a légkört. A zöldes fénye a meteor magas nikkel-vas tartalma miatt volt.
febr. 8. 09:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Zuhan vissza egy rossz műhold, amiről tegnap még fogalmuk se volt a tudósoknak, hogy hol és mikor lép be a légkörbe. Lehet az történt meg és azt láttad.
febr. 8. 09:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem hát😌
febr. 8. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!