Az emberi agy, psziché és immunrendszer, fizikum képes lenne ilyen extrémen fejlődni az evolúció miatt?
Megpróbálom még egyszer felhívni mindenki figyelmét arra, hogy az evolúció nem azt jelenti, hogy az erősebbek terjednek el, vagy egy faj erősebb lesz! (Pontosabban azt is jelentheti, az erő előnyt jelent az adott környezetben. Csak sok esetben nem jelent, vagy ha jelent is, nagyobb költsége van, mint amekkora az előny.)
"és kialakul egy erős társadalom."
Az a társadalom, ami az általad leírt esetben kialakul, nem erős lesz, hanem végletekig kizsigerelt, roppant tájékozatlan, és emiatt sérülékeny.
"a "tökéletes utópiát"."
Szerinted az a tökéletes utópia, amit leírtál?????
Még egy korábbi megjegyzésedre:
"Viszont én kíváncsi vagyok, hogy ha nem bukott volna bele a háborúba ez a munkatáborország akkor mennyi idő után fejlődött volna ki, egy munkabíró, kevés táplálékot igénylő "szuperember"."
Ilyen környezetben aligha egy "szuperember" szelektálódna ki. Inkább olyan, aki jól tudja mímelni a munkát, jól el tud bújni, vagy épp nagyon kevéssel is beéri, és nem zavarja, ha egy csomó mindent megvonnak tőle. (Persze nem tudom, neked mi a szuper...)
Komolyan felmerült benned, hogy ez egy jó világ volna???????????
(Amúgy ha így gondolod, nyugodtan dolgozz napi 18 órát, szerintem senki sem tart vissza.)
"Komolyan felmerült benned, hogy ez egy jó világ volna?"
Miért, hát a munkát is lehet élvezni és ha belenevelik az emberbe a munkamániát, akkor mindenki örömmel fog dolgozni és boldog lesz.Ráadásul inkább egyen kevesebb ételt az ember, mint hogy túl sokat egyen, mert egyrészt az nem pazarló, másrészt én is sokszor direkt kevesebbet eszem mint az átlag(mondjuk igaz a vitaminhiánytól remeg a kezem, de ezt az áldozatot hajlandó vagyok megtenni azért cserébe, hogy ne egy pazarló életmódba és túlsúlyba haljak bele, mint oly sokan)
Csak ismételni tudom magam...
(A vitaminhiányt meg nem nagyon értem. Egyrészt nem nagyon függ össze az étel vitamin és kalóriatartalma, másrészt ma már nagyjából végtelen különböző vitaminkészítmény létezik, amivel ezt meg lehet oldani. És egyébként mennyivel jobb vitaminhiányba meghalni, mint túlsúlyba?)
Miért, akkor egyek többet? Én nem szeretek ételt pazarolni.
Vitamin készítményeim meg nincsenek.
"Vitamin készítményeim meg nincsenek."
Erre találták ki a patikákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!