A "pu pu" tevenek zsir van a pupjaban nem viz. A vizet max a vizeletebol ihatod, ami valoban alkalmas emberi ivaszatra, de nem ajanlott a korokozok miatt.
2023. dec. 30. 14:16
2/12 anonim válasza:
Amikor a "pupu teve" kidől, akkor te már rég aszott, kiszáradt hulla vagy valahol.
2023. dec. 30. 14:18
3/12 anonim válasza:
1 liter pupu teve víz 800ft, nemrég voltam Egyiptomban, hoztam is haza onnan Magammal pár litert
2023. dec. 30. 15:15
4/12 krwkco válasza:
"A vizet max a vizeletebol ihatod, ami valoban alkalmas emberi ivaszatra, de nem ajanlott a korokozók miatt."
A teve -mint vízszegény környezethez alkalmazkodott állat- valószínűleg jobban besűríti a vizeletet, mint amire az ember képes. Ezért a vizeletének ivása akkor is inkább fokozza, mint csökkenti a kiszáradást, ha nem tartalmazna kórokozókat.
2023. dec. 30. 15:36
5/12 anonim válasza:
A tevének a hátán zsír van. A zsír égésekor víz és szén-dioxid keletkezik és energia szabadul fel. Az égéshez szükséges oxigén mindig ott van a légkörben, a keletkezett energiát és vizet felhasználja a teve szervezete, a szén-dioxidot meg majd kilélegzi, mint minden más állat. Ez bennünk is lezajlik, csak a mi szervezetünk sokkal jobban pazarol a vízzel, nekünk főleg energiaraktár a zsír, a tevének meg energia mellett vízraktár is.
Mivel a víz kis méretű alacsony energiaszintű molekula, amit az állati szervezet nem is tud bontani, előnyösebb ha energiaraktárat visz a hátán az állat.
2023. dec. 30. 15:56
6/12 anonim válasza:
Remélem 4 éves vagy, mert akkor ez a kérdés a mai nap legcukibbja 😂
2023. dec. 30. 16:48
7/12 Tevenyereggyarto válasza:
Na s ha már “pupu teve” azt tudtad ,hogy a legtöbb (mármint egyedszám szerint) teve egypúpú? Más szóval dromedár. Azt hiszem a tevék 90-valahány %-a az. Szóval igazság szerint csak “pu teve” kellene legyen.
2023. dec. 30. 17:12
8/12 TappancsMancs válasza:
6 Valami ilyet akartam írni én is
2023. dec. 30. 18:06
9/12 anonim válasza:
16 éven aluliak nem használhatják az oldalt.
2023. dec. 30. 18:41
10/12 anonim válasza:
Ne várd meg hogy eldőljön. Meglékeled a púpjàt aztán beleraksz egy kis esernyős szívószálat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!