Miért nem lehet semmivel meggyőzni a holdraszállás-tagadókat?
Igazából felesleges a tagadókat győzködni. Mivel maguk tájékozatlanok, műveletlenek, könnyen beszopják a tagadós blogokon írt, a "Nasa titkait feltáró" zagyvaságokat és ez elvarázsolja őket. Régebben pár fórumon beleálltam ilyen vitákba. A holdraszállás-tagadóval történő vitára is igaz, hogy a hülye a rutinjával lehúz, te elfáradsz, és ő lesz a nyertes.
Van itten két, 37 év különbséggel készült kép, jókedvemben akár el is magyaráztam néha mik ezek: a válasz a végén is az volt, hogy "-De akkó is hamisítvány!"
(ennek a fajnak van egy speciális változata, az a komplett űrkutatást tagadja, miközben az űrkutatás eredményeit napi szinten használja)
Mert komoly tudósok állnak az ügy mögött, tegyük hozzá gazdagok. Én és sok tudós társam nem állhatunk ki az ügy mögött, de sok más független gazdag tudós nem függ az állami eltartástól. Ráadásul onnantól kezdve minden címet,fokozatot elvesztenénk. Magyarul kizárnának a tudományos kamarából, és sarlatánnak lennénk bélyegezve, ott állnánk pénz nélkül.
Természetesen irónia volt, csak azt gondoltam milyen könnyű megkeresni azokat a indokokat, ami miatt nehéz kiszállni ebből. Viszont nagyon érdekes, hogy magyarázkodik az okos ember, pedig tudja falra hányt borsó.
Amit megértem belőle (de nem hiszem, hogy a holdraszállás tagadók többsége idáig eljutna)
Sajnos a tudományba vetett hit van válságban.
Vannak, akik emlékeznek:
1917 november 7-én Lenin átment a Szmolnijba. Ma azt tanítják, hogy Lenin nem is volt akkor Péterváron
Hidegfúzió
Fénynél gyorsabb neutrínók (tudom azt a sajtó fújta fel, de a kommunikáció megtörtént)
Az olaj cégek tevékenysége a klímaváltozás hiteltelenítésére
Magas hőmérsékletű szupravezetés
A dolgozat ami szerint a bárányhimlő oltás outizmust okoz
Mindenkinek a szakmájában vannak hasonló esetek
Sokan nehezen értik, hogy az Apolló program milyen ekképzelhetetlen összegeket emésztett fel és milyen mértékben vágták meg a NASA költségvetését. Ahhoz képest a legnagyobb NASA projektek is "kis költségvetésűek"
#14/#17
Azért ez egy elég vegyes lista. A neutrinos eset egy hibás mérési eredmény volt, nem szándékos csalás. (És már a publikációkor közölték, hogy valószínűleg erről van szó.)
(Egyébként az MMR oltásos "kutatásban" írtak arról, hogy autizmust okoz - amiről persze később kiderült, hogy vastagon csalás volt - nem bárányhimlőről. )
#15 Hát igen, ez komoly probléma.
Ja várj nem az, mert létezik a dark web, ami elérhetetlen a "politikai hatalom" számára. Már régen feltöltötték volna, már régen szétterjedt volna. Ha burjánzik a pedofília, a drogkereskedés, a fegyverkereskedés, bérgyilkos szolgáltatások és egyéb hasonló dolgok, akkor szerintem egy szaros fénykép is megtalálta volna ott a helyét. ;)
Túl könnyűek vagytok. Annyira egysíkú a gondolkodásmód, az égvilágon semmi logika és kritika nincs benne. Egy 5 éves is pillanatok alatt meg tud cáfolni titeket. :D
19!
Szasz pityuka!
Dark weben fenn van.
Puszillak.
Béke tesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!