Idén is februárban fog érkezni a tél, mint tavaly?
Figyelt kérdés
5-10 fok van decemberben.2023. dec. 16. 14:34
1/20 anonim válasza:
Ezt nem lehet ilyen időtávlatban megmondani.
3/20 A kérdező kommentje:
Jogos.
2023. dec. 16. 15:08
4/20 sadam87 válasza:
Az ország nagy részén elég komoly havazás volt december elején. Szóval magyarázd meg kérlek, mi értelme van ennek a kérdésnek?
5/20 A kérdező kommentje:
Hát az lóf*sz. Tél mikor lesz?
2023. dec. 16. 15:37
6/20 sadam87 válasza:
Kérlek definiáld már, szerinted mégis mi az a tél? Mert én eddig úgy tudtam, azt az évszakot szokták érteni rajta, amikor hideg van, meg havazik...
7/20 A kérdező kommentje:
Hát ha így definiáljuk az évszakokat, akkor most április van...
2023. dec. 16. 15:50
8/20 sadam87 válasza:
Én két dologban azonosítanám a zavar forrását:
1. Nem tudod mi az az időjárás.
2. Nem tudod mi az az április.
Amint sikerül ezeket megérteni, minden jobb lesz.
9/20 Kólauborkával válasza:
Én eleve feleslegesnek tartom az idegeskedést olyan eseményeken, amit nem tudunk befojásolni.
Érted, lehet egy meteorraj lecsupaszítja a Földet 1 év múlva, azon nem idegeskedsz?
Lesz ami lesz.
10/20 anonim válasza:
Tél, mint naptári évszak, december 1-től van, tehát már tél van.
Tél, mint csillagászati évszak, a téli napfordulótól van, tehát jövőhét csütörtöktől.
Tél, mint meteorológiai évszak, a hőmérséklet tartós vagy rendszeres fagypont alá csökkenésétől értendő, tehát már tél van.
Értelmetlen kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!