Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Amikor valakinek hasmenése...

Amikor valakinek hasmenése lesz például a tejtől, akkor az előtte fogyasztott ételek is kijönnek fosáskor? Lényegében kiürül a gyomor?

Figyelt kérdés

2023. szept. 30. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Minden gyorsabban ürül ki. Vagy hogy gondoltad, az ételek és italok olyan okosak, hogy tudják, nekem most menni kell, nekem maradni? Ott már össze vannak keveredve különböző emésztési fázisban.
2023. szept. 30. 15:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy leginkább a belekből ürül ki, ami benne van.
2023. szept. 30. 15:28
 3/4 krwkco ***** válasza:
82%
A gyomor inkább hányással ürül ki, ha rendellenességet észlel. Hasmenésnél az ételek inkább normál tempóban kerülnek ki a gyomorból és csak a belekben, főleg a vastagbélben gyorsul fel a folyamat. Annyira, hogy nincs idő a víz visszaszívására, ami normálisan a vastagbélben történne.
2023. szept. 30. 17:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Aki lepontozta a válaszokat, miért tette? Jó lenne tudni az okát, úgy lenne értelme. Mi nem úgy van, ahogy le van írva?
2023. szept. 30. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!