Mi lehet ez a légköri jelenség?
Figyelt kérdés
Ez egy hangjelenség lenne. Többször hallottam már. Olyan mint amikor elmegy egy sugárhajtású repülőgép. Viszont ahogy elhallgat, már kezdi is elölről (mintha egy másik gép jönne közvetlen utánna). Ill. tart egy olyan 4-5 percig szerintem. Eddig azt hittem, hogy a szomszéd szerel valamit, de ma épp beszéltem barátnőmmel telefonon, aki tőlem 300km-re lakik, és nála is ugyanakor hallatszódott. Ő is hallotta már többször, és ő is a szomszédra fogta :P. Ezt konkrétan ma 9:20 perc körül is lehetetett hallani. A nap süt, felhő egy szál sem.2010. okt. 14. 11:30
11/11 anonim válasza:
Hmmm...
Különös...
Kíváncsivá tettél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!