Mi lehet ez a légköri jelenség?
Hátt ez nevetséges... Nem hiszitek el hogy van ilyen? Nem modtam hogy ufók, azért is adtam neki légköri jelenség címet. Sőt kizárok mindenféle ufo-t, csak a hanghatás leírása érdekében írtam, mert tényleg olyasmi hangja van. Direkt megjegyeztem az időpontot is... Valaki nyugtasson már meg hogy nem vagyok hülye és ő is hallotta!
olyan hangja van mint a lökhajtású repülőnek, vagy egy gázforrasztónak, vagy gáz hegesztőnek, amit el is hinnék hoyg az, de így hogy 300km-re is ugyanakkor lehet hallani... És tök véletlen említettem telefonba neki, és épp ő is hallotta...
Földmozgás vagy légköri?
Viszonylag erősen lehet hallani, szinte már-már idegesítő. Tegnap is volt 1-2 óra fele...
A földrengéseknek is van olykor hallható kísérőjelensége. Én egyszer kiskoromban hallottam, bár emlékeim szerint sokkal jobban hasonlított egy villámlást követő, távoli mennydörgésre ...
maci
akár távoli mennydörgésnek is betehető, azzal a különbséggel, hogy ez több percig tart és nem olyan éles.
1 óra magasságában is volt, felhívtam bartnőmeg azon nyomban, és most nem hallotta... Lehet véletlen egybeesés volt?
Tegnap is 1-2 óra fele hallottam, lehet hogy tényleg gyakorlatoznának a repülők? Nah majd most ráfigyelek. (ha pl. holnap is 1 órakor zúgnak akkor az nem lehet a természet)
"Viszont furcsálom, hogy senki nem tudja miről van szó..."
"Furcsállom". Ha már muszáj ilyen szavakat használni.
Amúgy, bocsáss meg nekünk, akik nem hallunk hangokat, mint te. Ha az UFO elmélet nem tetszik, hát magyarázz bele saját tetszésed szerinti elméleteket.
Mit vársz?? Hogy jön itt egy tudor és megmagyarázza a hallucinációdat? Vagy, ahogy te is írtad a szomszéd fűrészgépét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!