Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért nem illik össze a rózsa...

Miért nem illik össze a rózsa és az orchidea?

Figyelt kérdés
A menyasszonyi csokor választásánál elhült az anyósom, hogy: "Nemá, a rózsához nem illik az orchidea!!!"
2010. okt. 13. 21:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Elöször is köszönöm az értékes válaszaitokat!

Valójában átgondoltam az egészet és örülök, hogy ide irtam ki a kérdést, mert jobb válaszokat kaptam itt, mintha ott...

Igaz, a rózsa szúrós, az orchidea finom és mindkettö domináns.

Azért gondoltam ilyen csokorra, mert tetszik a pici fejü, sürün bokros vadrózsára emlékeztetö pihetüskés rózsa fehér és rózsaszín variációja kerek csokorban, amiböl leomlik a fö virág, egy gyönyörü orchideaszál kisebb virágokkal.

Mindegy, ki lett vetetve a csokorból hogy örüljön az anyósom.

Amúgy pedig ahhoz képest, hogy beleszólt még ebbe is (merthogy a ruhámra is csak annyit mondott, hogy ...aha...)nem volt képes az alkalomhoz illöen rendesen felöltözni (kötött pulóver libafossárga színben,fölötte hosszú ingzakó sötétzöld lenvászonból és zsákbarna szövetnadrág) de az én anyámnak kikötötte, hogy szoknyás kosztümben kell lennie. Ezért akadtam ki, hogy a rózsáimhoz nem megy az orchidea.

2010. okt. 15. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!