Mért van ilyen esős idő?
Ki az isten élvezi a 35-40 fokot???
Adj halat az égnek azért ami most van
"Ha rosszullét nélkül bírod a 30 fokot, örülj neki és ne azokat ....-tesd, akik 90/60-as vérnyomással hevernek valahol fejfájással a nyár 3/4-ében."
mit várunk olyan országban, ahol az átlagember attól kipurcan, ha fel kell lépcsőzni a második emeletre?
"Senki se hal meg 23 fokban (ami jóval több volt ma Bp-n)"
nem volt jóval több. 24 fokot mértek délután. tényleg nem kóser valami a hőérzékeléseddel.
"Ki az isten élvezi a 35-40 fokot???"
mert ha nem 20 fok van, akkor csakis 35-40 lehet? ilyen mértékű hőség még a legforróbb nyarakon is nettó maximum két hetet tesz ki.
Semmi rendkívüli nincs a jelenlegi időjárásban.
A Medárd nappal kapcsolatos népi bölcseletet nem kell szó szerint értelmezni, de az okkal alakult ki, a június eleje nagy átlagban csapadékos időszak volt régen.
"Régebben olyan meleg nyarak voltak, most meg alig süt a nap, csak esik." - ez meg pláne nem igaz, csak a "régen minden jobb volt" effektus.
Régen is előfordultak szélsőséges időjárási helyzetek, de a mostani csapadék nagyon messze van a szélsőségestől, ez a mennyiség kifejezetten hasznos, és hideg sincs.
13 én az elmúlt nyarakat otthon a panelban töltöttem és a 3 hónapból 2 és felet alig éltem túl, olyan volt mint a pokolban klíma nélkül
A ventilator szart sem ért
Nagyon nem 2 hét volt az
🤣🤣 igen
Mert az így megy az életben
Csettintesre mindenki talál jó munkát főleg aki betegen éhezik otthon
De nem ez volt a téma
Hanem az hogy egyre forróbbak a nyarak és kibírhatatlan
"Régen is előfordultak szélsőséges időjárási helyzetek, de a mostani csapadék nagyon messze van a szélsőségestől"
...csak minden áldott nap elönt néhány várost a villámárvíz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!