Mért van ilyen esős idő?
Örülök neki, hogy még nincs 30-40 fok.
Emlékszel pár éve, amikor május végén még fűtöttek? Akkor is mondták, ilyan hideg lesz nyáron, meg olyan sz@r, aztán volt akkor is 38 fok árnyékban.
Rekord csapadék esett a Kékestetőn, de tavasszal is volt egy rekord esőzés.
Én örülök neki, nagyon nem hiányzik a meleg nyár. Okát nem tudom. Sajnos ettől még lehet száraz a nyár. Azt szokták mondani, hogy itthon nem esik kevesebb csapadék, csak ha mondjuk hetes vagy havi átlagokat nézel, akkor elég egyenetlen.
4-5
Nekem meg a rosszullét nem hiányzik, sem az, hogy ne tudjam kiszellőztetni a lakást, sem az, hogy ne tudjak a szabadban sportolni, aktívan pihenni.
7
Annyira nem egészséges és kellemes dolog.
Konkrétan a futáshoz MOST meleg van.
9
Senki se hal meg 23 fokban (ami jóval több volt ma Bp-n), de neked fogalmad sincs a sportról.
Ha rosszullét nélkül bírod a 30 fokot, örülj neki és ne azokat ....-tesd, akik 90/60-as vérnyomással hevernek valahol fejfájással a nyár 3/4-ében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!