A magyarok mitől lehetnek ilyen alacsonyak Európában?
Az hiszem az olaszokon kívül mindenki magasabb.
Ez minek köszönhető? Az ázsiai géneknek ekkora hatása lenne? Nem csupán minimális részét tette ki az ázsiai gén a honfoglaló magyarok génállományának?
2
Elnézést. Egy hónapja regisztráltam. Nem lehet, hogy különböző emberek tesznek fel hasonló kérdéseket? :D
Bocs, ha általánosításitok, de volt mér ilyen kérdés, ezzel a statisztikával azonos hazugsággal.
Akik mögöttünk vannak a linkelt statisztika szerint: spanyol, portugál, olasz, bulgár, albán, orosz.. és sok ország nem is szerepel.
Mielőtt felteszel egy kérdést, az oldal is kéri, hogy nézz körül!
Használd a keresőt!
5-ös: elvileg igazad van, de eddig ahányszor fel akartam tenni egy kérdést, elötte próbáltam keresgélni, a keresö nem talált semmit, amit a kérdésnél felajánlott lehetséges hasonló kérdéseket, azok sem voltak tényleg relevánsak, amikor meg kiírtam, és az megjelent a kérdések között, alatta elökerült egy csomó hasonló korábbi.
Szóval az oldal hiába kéri, és hiába akarsz ennek eleget tenni, ha a keresö nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!