Jól gondolom, hogy idén nem lesz nyári időjárás?
Mint mondani szokták az időjárás változik. És sosem volt mértanilag pontos úgymond. Jelenleg még május közepe van ami a tavasz utolsó hetei.
TAVASZ:
Március
Április
Május
NYÁR:
Június
Július
Augusztus
ŐSZ:
Szeptember
Október
November
TÉL:
December
Január
Február
Talán nézegesd át több év nappali maximumait ezen az oldalon. Nagyon változó.
2021 - 15-28 között
2020 - 15-25 között
2019 - 8-25 között
2018 - 20-30 között
2017 - 10-30 között
2016 - 10-35 között
Nincs sztenderd időjárás :) Nézd meg a több éves diagramokon mennyire változó. Most éppen hűvösebb és máskor meg konkrétan nyárközepi volt a tavasz. De ez ilyen, csak az ember szeretné a négy felé osztott kör rajzai szerint elképzelni az évszakokat. Biztos kiad neked is olyan képeket, csak azok semítikusak és nem a tényleges.
És valóban lehetne kicsit több naposabb idő - de ez van és kész. Na. :)
Én azt olvastam még tavaly nyár végén, hogy a tavalyi nyár volt az utolsó "enyhe" nyár és attól már csak melegebbek lesznek. Hát kíváncsi leszek...
Mellesleg ez az időjárás, ami a héten volt.. sírni lenne kedvem.
"Én azt olvastam még tavaly nyár végén, hogy a tavalyi nyár volt az utolsó "enyhe" nyár és attól már csak melegebbek lesznek. Hát kíváncsi leszek..."
Azért az eléggé ütne, tekintve, hogy a tavalyi nyár volt a mérések kezdete óta a legmagasabb átlaghőmérsékletű nyár. Az internet elterjedése óta mindenki írogathat mindent az agymenései alapján.
Az időjárásnak mindig van véletlenszerűsége, az elmúlt évek nyarai közt is találni kevésbé forróakat, illetve olyasmi sem kizárt, mint ahogy az elmúlt években egymást követik a viszonylag hűvös tavaszok, a jövőben jöhet olyan időszak, amikor akár egymást követik a korábbiakhoz képest kevésbé meleg nyarak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!