Ha létezett régen megalodon akkor lehetett akár gigalodon is? Plö egy olyan gigalodon ami megalodont zabált?
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 22:55
1/23 anonim válasza:
2/23 anonim válasza:
Sőt volt teralodon is, az meg mindent megevett.
3/23 anonim válasza:
Abszolúte. Az összes SI-prefixumhoz tartozott egy Odon, vagy egy Ödön.
4/23 anonim válasza:
Oktatásunk szégyene.
Nézzél meg, légy szíves, egy egér és egy elefánt csontvázat azonos méretre nagyítva.
5/23 A kérdező kommentje:
Attól, hogy nem találtak még csontokat létezhetett ekkora állat. Argentínában is láttak egy negyven méter körüli kígyót a dzsungelben és az csak pár éve volt, nem az őskorban.
2023. máj. 10. 08:25
6/23 anonim válasza:
Nem, nem találtak. Kamu. Ha mégis létezne, akkor is: ez kígyó. Nem széles, nem magas, és ez a példány nem mászik fára.
Innen kezdve pedig a kérdés ezotéria.
7/23 A kérdező kommentje:
Mi köze az ősállatoknak az ezotériához? Állatokról beszélek, nem átkokról meg hasonló baromságokról. :)
Amúgy szerintem nem kamu. Valamelyik természetadón láttam róla egy műsort.
2023. máj. 10. 08:35
8/23 Gugu Gabor válasza:
Mindig van egy nagyobb hal... :)
9/23 anonim válasza:
Azért ezotéria, mert csuklás nélkül benyalod a legnagyobb kamukat.
Az egész gondolkodásod erre épül.
10/23 A kérdező kommentje:
Ha be is nyalom ami kamu akkor sem értem miért ezotéria. Diszkovery-n volt asszem. Csak nem adják le egy ilyen ismert csatornán ha nem igaz. Gondolkozz!
2023. máj. 10. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!