Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A tudósok tényleg próbálják...

A tudósok tényleg próbálják feltámasztani a megalodont?

Figyelt kérdés
Hallottam még mamutról, meg moszaszauruszról is, hogy ezeket is megpróbálják. Ez igaz? Tiktokon láttam. De hogy támasztják fel ha már meghaltak? Nem értem. Légyszi valaki magyarázza el.

2021. okt. 3. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Semmi értelme olyan állatokat visszahozni az életbe, amik már kihaltak, mert nem lesz semmivel sem jobb tőlük az életünk, most komolyan, mi olyan nagy dolog egy ház méretű cápában? Csak ezt a tudósok nem fogják fel, mert inkább Istent akarnak játszani.
2021. okt. 3. 22:17
 2/10 anonim válasza:
17%

fix nem olyan lesz HA sikerül, esetleg egy nagy elcseszett cápaféleség...

ugyan ez a mamutnál, egy nagy szőrös szar elefánt lesz HA lesz...

2021. okt. 3. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A mamutnál jó esély van, de a megalodon esélytelen.
2021. okt. 3. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A megalodon 3,6 millió éve élt. Esélytelen, hogy feltámasszák, a mamutra viszont elég jó kilátások vannak, a legfrissebb leletek néhány ezer évesek, és különösen jó állapotban vannak.
2021. okt. 3. 22:30
 5/10 A kérdező kommentje:
De hogy a jó istenbe támasztanak fel valamit ami már meghalt ?? Vagy csak dns alapján alkotnak valamit? Bocs hülye vagyok én ezekhez nem értem
2021. okt. 3. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

A fajt támasztják fel, nem a hullákat természetesen.

Génsebészettel, csinálnak egy megtermékenyített mamut petesejtet, azt beültetik egy bér anyába, ami egy elefánt, és az elefánt megszüli a mamutot.

Legalább is ez az egyik terv.

2021. okt. 3. 22:39
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
Sehogy nem támasztják fel. Amit csinálni akarnak az egy genetikailag módosított indiai elefánt.
2021. okt. 4. 01:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A mammutot kihalófélben lévő elefántokkal akarják keresztezni, mesterséges megtermékenyítéssel, a fent maradt dns alapján.
2021. okt. 4. 07:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a mamutról tudok, de azt elég komolyan mondják.
2021. okt. 4. 08:58
 10/10 Wadmalac ***** válasza:
87%

Jó sok cápauszony-leves kijönne belőle.

De amit megeszik, mire nagyra nő, azt nézve nem éri meg.

A mamutok újratelepítése a sztyeppékre járna környezeti haszonnal, de egy ilyen csúcsragadozó csak a bajt csinálná.

Szóval semmire sem jó.

Nem sok értelme lenne újrateremteni.

2021. okt. 4. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!