Mi ez két "szemű" UFO formájú valami a déli égbolton?! Egyáltalán léteznek UFO-k?
Figyelt kérdés
Minden katasztrófánál meg szoktak jelenni, azt olvastam róluk. A Mexikói-öbölben is jártak. Jöttek megnézni a vörösiszapot?2010. okt. 9. 23:39
2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg van ott valami, jó, tudom, nem UFO, de akkor mi?
2010. okt. 10. 00:05
3/10 anonim válasza:
Üdv,
igen ufó létezik, az ufó jelentése azonosítatlan repülő tárgy. Azaz, minden, ami repül, és nem tudod, hogy mi az ufónak minősül.
4/10 anonim válasza:
akkor az is UFO volt, amit tegnap a kocsmából hazaérve észleltem?
6/10 anonim válasza:
amúgy észrevettétek? mindjárt itt van 2012 és 1re több a gond most a legújabb a vörös iszap mi lesz legközelebb? vagy mi lesz ha ez az iszap belefolyik majd a balatonba? hm?
7/10 anonim válasza:
Van valami kép?
már megint 2012. Előfordulnak. Akkor kezdődjenek az összeesküvés elméletek. Észrevettétek, hogy mióta ez a 2012 ilyen felkapott mennyi dolog történik. Mi van ha ezt egy csoport direkt csinálja, hogy elkezdjünk félni?
8/10 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a lokális magyarországi probléma is a világvégét jelzi... Elsőnek azt áruld el, mi az a déli égbolton megjelenő két szemű ufo? Pláne olyan, amit nálunk is látni, meg a mexikói öbölben is? Két pontot mindig is fogsz találni az égen (de sokkal többet is: csillagoknak hívják őket :) )
9/10 A kérdező kommentje:
Fikázni lehet, de akkor is ott volt és roppantul hasonlított a kínai repülőtéri UFO-ra!
2010. okt. 10. 13:37
10/10 A kérdező kommentje:
Az országban sokfelé látták, de még nem tudni, mi volt ez?
2010. okt. 11. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!