Léteznek valódi szörnyek?
Figyelt kérdés
Olyan lények amelyekre van bizonyíték, de mégsem elég ahhoz, hogy a tudomány tényként kezelje őket?2011. nov. 12. 22:59
3/12 anonim válasza:
Nem, ugyanis a bizonyítékból következik, hogy tény is.
4/12 anonim válasza:
max 3 lábú csirke, és társaik. :D igazi szörnyek nem léteznek.:D
6/12 dellfil válasza:
Igen. Például itt vagyok én... :DDD
dellfil
7/12 anonim válasza:
Nos, én valahogy sosem értettem, hogy hogy lehet az, hogy egymástól tök különböző kultúrák, a kínaitól a magyaron keresztül a germánokon át a dél-amerikai indiánokig, leírják a sárkányokat, mint szárnyas őshüllőt.
8/12 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy mindegyik kontinensen megtalálható a csontváza a pteranodonnak?
Vagy úgy, hogy az emberek utaztak ám keresztbe kasul a világon régen is és meséltek egymásnak esténként történeteket, mivel nem volt sem való világ, sem fészbúk amivel eltölthették volna az idejüket?
9/12 anonim válasza:
szörnyeket soha nem fognak tudományos tényként kezelni... nyilván azért szörny, mert semmilyen biológiai rendszerb nem illik bele.
nevezhetjük azokat a rovarfajokat is szörnyeknek, melyeket mostanában fedeznek fel. eddig ismeretlen volt, de ettől nem lesz szörny.
10/12 anonim válasza:
Te láttál már ősállatokat vagy akár mi rovarokat részletes képen?
Némelyiktől kiesenél az ágyból, ha vele álmodnál, úgy néz ki. Ha ez sem szörny - akkor mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!