Ki lehet e nyerni egy friss használt menstruációs intimbetétből a petesejtet épségben ?
"Úgy akartam megoldani, hogy hüllő melegítő lap a csésze alá, a csészében pedig fiziológiás oldat, amibe csepegtetek tejet."
Egyáltalán nem hülyeség, így keletkezett Orbán Viktor is
Nem lehet.
Viszont leszívni azt lehet, inkább erre indulj el.
Szabad szemmel még ÉPPEN látható.
Akkor, ha valami semleges helyen van.
Akkor nem kell mikroszkóp.
#17 Amíg ki nem alakul a szíve, addig nem bűncselekmény, emberi klónt is hoztak már létre amerikai kutatólaborban, hogy lássák, működik-e a folyamat, de a szívdobogás megindulása előtt likvidálták.
Petricsészében amúgy sem jutott volna túl a szedercsíra állapotról, vagy a bélcsíra nagyon elejétől (ez egy tengeri szivacs valamint egy medúza szervezettségi szintje), mivel ezután már kell neki a méhlepény és az abból származó tápanyag, oxigén, valamint az azon keresztül távozó melléktermék.
Azt tudod, hogy a fogamzásgátló tablettát szedő és spirált használó nőkben is kb. eddig jut el az embrió miután elvetélt, illetve sokszor spontán is abortál egy embrió ezen a szinten? A védekezés nélküli szexuális aktusok nagy hányadánál is, amikor a nőnek peteérése van az aktuskor ez történik. Megtörténik a megtermékenyítés, az embrió eljut egy medúza, laposféreg szintjére, aztán kilökődik. Ilyen alapon akkor minden nő aki él nemi életet mehetne a börtönbe.
Hat gyerekek én 12 éve menstrualok de meg nem láttam szegény petesejtem 😂
Mondjuk jó lenne tudni hogy egyáltalán a folyekony vérben van e vagy esetleg az 5 centi átmérőjű szinte fekete vérkocsonya darabban 😬😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!