Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogy tudja az imádkozó sáska...

Hogy tudja az imádkozó sáska hipnotizálni az áldozatait?

Figyelt kérdés

#hipnózis #imátkozó sáska
2023. ápr. 6. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Nem hipnotizalja, hanem megfogja es megeszi oket.

Honnan szedted ezt a hipnotizalast?

2023. ápr. 6. 21:18
 2/6 A kérdező kommentje:
2023. ápr. 6. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiponotizálja, hanem saját maga annyira rejtöszínü, hogy nem veszi észre
2023. ápr. 6. 22:36
 4/6 Tevenyereggyarto ***** válasza:
80%
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a linkelt videón ennyit látok: bedobják a szöcskét a sáskához s emiatt mindketten megijednek. Zavartan nézik egymást, a sáska elkezdi kinyitni a szárnyait mert még nem tudja ,hogy veszéllyel van-e dolga (mikor fenyegetve érzik magukat akkor kitárt szárnyakkal próbálnak nagyobbnak látszani stb). Miután felismerte ,hogy az egy szöcske megpróbálja lassan becserkészni, egyszer odakap de elrontja, a szöcske elugrik. Hol kellett volna legyen hipnotizálás?
2023. ápr. 7. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:
32%
A kígyót javaslom a kérdezőnek, mert az tényleg “hipnotizálja” a békát, meg könnyebb is leírni helyesírási hiba nélkül.
2023. ápr. 7. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Semmi hipnotizálás.

A sáska (szerintem nem szöcske) észreveszi a lehetséges veszélyt, de az imádkozó sáska lassan mozog, így a "vad" nem biztos benne, hogy mi van, de azért szemmel tartja.

Ezt simán meg tudod te is csinálni, ha ilyen lassan mozogva közelíted hozzá az ujjadat. Én gyerekkoromban sokat játszottam ezt, mindenféle rovarokkal, hogy két ujjal próbáltam megfogni, és gyakran sikerült is. Sáskával könnyebb, háziléggyel nagyon nehéz. (Ezzel még most is szórakoztatom néha a kollégáimat, ha bejön egy légy, akkor megpróbálom mutatóujjal lenyomni, miközben a nézők már nem bírják cérnával. Nagyon lassan kell mozogni hozzá, a légy folyamatosan figyel, de csak akkor szokott elrepülni, mikor már 5 centin belül van az ujjam. Olyan reflexe van, hogy ha 2-3 centinél távolabbról indítom a lenyomást, akkor elmegy.)

2023. ápr. 8. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!