Hogy tudja az imádkozó sáska hipnotizálni az áldozatait?
Nem hipnotizalja, hanem megfogja es megeszi oket.
Honnan szedted ezt a hipnotizalast?
Semmi hipnotizálás.
A sáska (szerintem nem szöcske) észreveszi a lehetséges veszélyt, de az imádkozó sáska lassan mozog, így a "vad" nem biztos benne, hogy mi van, de azért szemmel tartja.
Ezt simán meg tudod te is csinálni, ha ilyen lassan mozogva közelíted hozzá az ujjadat. Én gyerekkoromban sokat játszottam ezt, mindenféle rovarokkal, hogy két ujjal próbáltam megfogni, és gyakran sikerült is. Sáskával könnyebb, háziléggyel nagyon nehéz. (Ezzel még most is szórakoztatom néha a kollégáimat, ha bejön egy légy, akkor megpróbálom mutatóujjal lenyomni, miközben a nézők már nem bírják cérnával. Nagyon lassan kell mozogni hozzá, a légy folyamatosan figyel, de csak akkor szokott elrepülni, mikor már 5 centin belül van az ujjam. Olyan reflexe van, hogy ha 2-3 centinél távolabbról indítom a lenyomást, akkor elmegy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!