Milyen érzés volt nektek amikor a Plútót már nem nyilvánították a naprendszer bolygójának?
Figyelt kérdés
Nekem rossz volt.2023. márc. 18. 03:23
A kérdező szavazást indított:
Jó
Rossz
Semleges
23 szavazat
1/7 Zcom09 válasza:
Miért érdekel attól még hogy máshogy hívjuk, ugyan az az űrben keringő kődarab, ami közvetlenül úgyse befolyásol minket. Meg ez egy 2006-os sztori minek még ezen rágódni?
3/7 anonim válasza:
Szegény Plútó 😕 Én pont fordítva csináltam volna, a többi hasonló égitestet is kineveztem volna bolygónak, így eggyel kevesebb helyett lenne sokkal több!
4/7 anonim válasza:
Nem értettem vele egyet. Ha tudományos értelemben a hozzá hasonló képződményekkel át is soroltam volna, kultúrtörténeti okokból meghagytam volna a régi státuszát. Nekem a Plútó mindig is bolygó marad.
5/7 anonim válasza:
Először hirtelen émelygés fogott el, majd jött a fejfájás, kettős látás és fülzúgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!