A testvérem ezen kellékeivel mihez kezdhetnék?
Figyelt kérdés
A testvérem szerette a biológiát és a kémiát, ezért sok eszközt beszerzett magának, amivel itthon is tudott a tanulmányai mellett kísérletezni, kutatni, de sajnos elhunyt fél évvel ezelőtt fiatalon.
Sok tűt és fecskendő testet (vagy mit) szerzett be, de nem tudom hova tenni, nem tudom mit kezdhetnék vele. Sehol nem veszik át, kidobni meg nem akarom feleslegesen. Én, mint a fizikával, de inkább informatikával foglalkozó ember mihez kezdhetnék velük?
A többi kellékéről halála előtt elmondta hova szeretné adni, de ezekről nem esett szó. A gyász után gondoltam most jött el az idő ezekhez a teendőkhöz, és ekkor találtam meg a fent említett eszközöket.
2023. febr. 28. 12:42
1/3 anonim válasza:
Ismerőseidnek és online bazárban felkínálhatod a cuccokat.
2/3 Tom Benko válasza:
A tűket kórházban lehet leadni, van speckós gyűjtőjük.
3/3 anonim válasza:
Esetleg iskola? Az iskolákban elég gyér az eszközkészlet, a kémiás és fizikás kísérleteknél főleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!