Endoszkóppal szájon át hogy lehet megnézni a veséket?
"Az embernek egészen más az anatómiája mint a tyúknak"
Ez igaz, de én már láttam pár csirkét belülről, és nem azt mondom, hogy kenem-vágom az anatómiáját, de azt tudom, hogy a vesék ott is elkülönülnek a tápcsatornától.
Elképzelhető fordítái hiba. Abszurdnak tűnik.
5-ös, ez azért a tyúk esetében is elég abszurdnak tűnik, de ha mégis lehetséges, kíváncsi vagyok rá.
Szájon keresztül sima kamerával szerintem sem látható. A szervek elhelyezkedése nem teszi ezt lehetövé. A vesét egyébként is elválasztja egy hártya a belektöl, amik összevissza kanyarognak, nem tudom le tudja-e tolni addig, ahol a vesék vannak. Ki tudja, mindenki nyisson fel egy csirkét és vizsgálja meg maga a kérdést.
Ezen a linken elég faín metszetek vannak, elvileg lehetséges:
Jó nézelödést:
"Hát rendesen a kamerán lehetett látni két ilyen "kitüremkedés" félét és mondta, hogy az a két vese."
Vagyis a tyúknál sem látták a veséket. Csak két domborulatot a bélfalon, amit a vesék okoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!