Endoszpos kamera? Száloptika? Jó minőségű képet ad.
Figyelt kérdés
Olyan száloptikát keresek, mint endoszkópos kamera, amelyiknek jó a fénye és a kép minősége sem 420p. Szűk helyen szeretnénk kamera felvételt készíteni.
Maximum 30.000 Ft körülig. Inkább olyanok válaszát várom, akik már használtak ilyet és kipróbáltak egy bizonyos típust.
2022. dec. 11. 18:41
1/10 anonim válasza:
Ennyiért csak sz@rokat kapsz, a HD felbontás 100 ezertől kezdődik.
2/10 anonim válasza:
Ennyiért tényleg nem fogsz jót kapni.
3/10 A kérdező kommentje:
38E körül láttam Hd Minőségűt, viszont kezdésnek egy olcsóbbat tervezünk.
2022. dec. 11. 20:42
4/10 anonim válasza:
A linkelt oldal nagyon bullshitnek néz ki, gondolkoztam is, hogy megnyissam-e. Lehetőleg normálisabb oldalt keress. Lehet ezzel sincs baj, de a domain neve, meg xx vásárló nézi ezt nem túl bíztató.
5/10 A kérdező kommentje:
4. Csak példának tettem ide. :)
2022. dec. 11. 21:31
7/10 A kérdező kommentje:
Bocsi bocsiiii! :C
Sajnos még nem tudok kiadni sok pénzt egy ilyenre, de mielőtt bontunk, jó lenne valami felállás.
2022. dec. 11. 23:37
8/10 anonim válasza:
Elsőnek egy "háromezer forintos" 640x480 felbontású játékot vettem. Amire kellett, arra elég volt, gyertyafuraton bedugva dugattyútetőt lefotózni..
9/10 A kérdező kommentje:
8. Igen, itt is ez a terv. Nekunkcegybkis luk van, ami elméletileg huzatos. Lehet, ki kell bontani a falat. Azelőtt akarunk nézelődni, hogy érdemes-e bontani.
2022. dec. 12. 09:39
10/10 A kérdező kommentje:
Nekünk egy kis*
2022. dec. 12. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!