Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hol lehet azt kipróbálni amit...

Hol lehet azt kipróbálni amit lent írtam?

Figyelt kérdés
Ugye van az elektromos szék amit régen k vagy valahol most is kivégeznek rajta embereket. Lehet hülyének hangzik meg azt állítjátok hogy hülye vagyok de szeretném csak azt megtapasztalni hogy milyen egy ilyen székhez hozzákötözve lenni nyilván áram nélkül. Ezt hol tudnám megcsinálni? Illetve van egy ilyen vidám parki eszköz is hogy kettő vasat meg kell érinteni és egy rázás szimulátor lesz Egy mesterséges intelligencia azt írta hogy ezt itthon is kilehet tapasztalni. Aki tudja bármelyikre is a válszt annak előre is köszönöm a válaszát
2023. febr. 9. 18:54
 1/3 Zcom09 ***** válasza:
100%

Mi köze a BDSM fétisednek a természettudományokhoz?

Amúgy fogsz valami olcsó elektromos izomstimulálót rárakod a kezeidre és feltekered maxra. A kötözést meg megoldhatod úgy hogy a két lábadra kötöd egy kötél két végét. Úgy hogy amikor leteszed a lábad a földre a kötél épp megfeszüljön a térdeden vagy a széket karfáján. Majd berakod a kezed a kötél alá. Így könnyű kiszabadulni, biztonságos, de mégis megadja az érzést hogy le vagy kötve.

2023. febr. 9. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Megkéred egy hozzátartozódat vagy ismerősödet, hogy csomagrögzítő hevederekkel rögzítsen egy erősebb kivitelű székhez - természetesen kisgatyában. Utána nadrágszíjjal a fejedet is ráhúzza a támlára szerelt lécre, meg beköti a szemed. Utána jöhet a szórakozás...

Vannak erre szakosodott bordélyházak is. Ott egy bőrszerkós nőcike végzi az élményterápiát. XD

2023. febr. 9. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nalam. De draga lesz, 200k ft-ot hozzal. Ezert viszont vallalom a 24 oran keresztuli elvezetet, ennyi idore hajlando vagyok teged kerulgetni 200k-ert szereny otthonomban.
2023. febr. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!