Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Oldalak amelyek kizárólag...

Oldalak amelyek kizárólag csak tudományokkal foglalkoznak?

Figyelt kérdés
Kutattam, néztem neten, mindenhogyan rákerestem és semmilyen hírportált, fórumot vagy weboldalt nem találtam ami az új illetve régi tudományos felfedezésekkel kapcsolatban írt volna, és segítséget szeretnék kérni, hogy bármely ilyesfajta hiteles oldalaknak mi a neve? (Bizonyára létezik ilyen csak én nem láttam/találtam meg.)
2023. jan. 28. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a Nature oldala. Kiváló cikkek vannak ott, alaptudományokról és alkalmazott tudományokról is. Sajnos humántudományokból nem vagyok naprakész, abból majd a nálam jobban hozzáértők javasolnak valamit. :)
2023. jan. 28. 16:55
 2/2 Psycho ***** válasza:

Kisebb a hírértéke, ezért valahol a futottak még kategóriában van a legtöbb hírportálon. Sokkal többen kattintanak arra, hogy már megint felrobbant, kirabolta, leszúrta, meglopta, elsikkasztotta, mintsem, hogy feltalálta vagy felfedezte.

Javaslom a youtube tudományos csatornáit, főleg, ha megy az angol. Pontosabbat nem tudok, mert ugye tudományon belül rengeteg ág van, nem tudom, mi az, ami Téged érdekel.

2023. jan. 29. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!