Férjem születésnapjára szeretnék csillagászati távcsövet venni, mert mindig mondja a fiunknak, hogy majd együtt nézik a bolygókat stb. de tudom, hogy ő nem költene rá sose ennyit. 80-90-100ezres kategóriában aki ért hozzá, tudna esetleg ajánlani jót? Őszintén engem a téma hidegen hagy, de ő imádja, fanatikus.
Azt elfelejtettem írni, hogy utánaolvasgam, hogy van reflektor refraktor stb. Nekem ez mind kínai, nem a szövegértésemmel van gond, de nagyon nem értek hozzá.... tényleg ha valaki küld esetleg linket is, nagyon hálás leszek!!!
A vélemények kb. ugyanazok, így nem lettem okosabb. Ha valaki ért hozzá, vagy esetleg van saját tapasztalata, nagyon megköszönném ha pár szóban leírná ezek közül melyik lenne megfelelő szerinte.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2023. jan. 27. 13:24
4/8 anonim válasza:
A linkelt harmadikat nem ajánlom, az AZ nem optimális csillgászkodásra.
2023. jan. 27. 19:09
5/8 Farkas999 válasza:
Én azt javasolnám, hogy menj el egy távcső boltba. Az eladók fel fognak tenni 10 kérdést, s válaszait alapján fognak javaslatot tenni. Általában nagyon segítőkészek.
Nagyon köszönöm a segítségeteket! Szuperek vagytok! 🤗
Az a baj, hogy gondolkotam a személyes látogatáson, de van egy 8 hónapos babánk és elég messze van. De lehet felhívom őket, több helyen olvastam, hogy segítőkészek.
2023. jan. 28. 13:21
7/8 anonim válasza:
Mindkét boltot hosszú amatőrcsillagász múltú arcok alapították, biztosan jobban értik a témát, mint itt mi összesen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!