Hogy lehet a legkönnyebben felismerni, hogy egy puffer puffer-e?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy Először nem mindig egyértelmű, mi alapján kell megoldani a feladatot, és az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek valami tippje ehhez.2023. jan. 25. 19:21
1/3 anonim válasza:
A "puffer" az egy elég tág fogalomkör!
Mi az a "puffer"?
Elektrolitkondenzátor?
pH stabilizáló oldat?
Valami egyéb a sok száz lehetőség közül?
2/3 anonim válasza:
A puffert lehetne nevezni szerintem kiegyenlítőtárolónak. Legalább is elektronikában tipikusan így értik használják.
(amugy nem tudom miről van szó)
3/3 anonim válasza:
Sőt, nemcsak az elektronikában, hanem mindenütt, ahol ilyen jellegű (kiegyenlítést igénylő) probléma keletkezik. Az elfolyó esővizek gyűjtésére kialakított tavak is puffer. Ha éppen aszály van, legyen víz. Nálunk "bölcsen" elhanyagolták, felszámolódott.
ez alapján nem szoktak "feladatot megoldani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!