Ha igaz a Darwin-i evolúció elmélet megbukott?
Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 17:51
31/36 anonim válasza:
Imádom NTBS megkésett, semmitmondó, haszontalan válaszait...
32/36 anonim válasza:
Ha én vallásos lennék, komolyan venném amit a Biblia leír az Ember teremtéséről, meg hogy hat nap alatt történt a teremtés akkor, amikor még nem volt Nap. Nem erőlködnék olyan dumákkal, hogy Isten csodálatos terve az evolúció által valósul meg, hanem elfogadnám, amit a Biblia ír. Egyúttal ellenségeimnek tekintenék mindenkit, aki a fossziliákra hivatkozna, és ahogy a szókincsem egyre bővülne és a “plauzibilis” szót megismerném, akkor azt m9ndanám , Isten azzal is próbára teszi hitünket, hogy mindent úgy alakít, hogy a vallásos hitet diszkreditálja , de mi nem ugrunk be, mi kitertunk a Bibliánál és kész.
33/36 anonim válasza:
Na, vajon kitől származik az evolúció elmélete? 😆😏
35/36 anonim válasza:
Én is vallásos vagyok és még a lapos Földbe is hiszek, fizikus létemre,de....
Aki nem hiszi az nézzen be az állatkertbe a majmokhoz. Saját magam is megdöbbenéssel kellett tapasztalnom, hogy a majmok gesztikulációja, motorikus mozgása teljesen olyan mint az emberé.Magamra illetve fizikus kollégáimra ismertem egy majom mozgáskorrdinációjában. Ahogy vakarja a seggét, bambul szerteszét vagy tesped az ól közepén teljesen azonosak a mi mozgáskoordináciünkkal
36/36 anonim válasza:
35
Te elmebeteg vagy, nem fizikus
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!