Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi lehetett mindenek elött?

Kodiakk kérdése:

Mi lehetett mindenek elött?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy oké ösrobbanás. De azt mi váltotta ki. És ami kiváltotta az hogyan keletkezett? Ha esetleg Isten teremtette az egészet hogyan lett isten? Ha mit tudom én az UFOk teremtették a világunkat akkor hogyan lettek az UFOk? Hogy lett a semmiből akár egyetlen atom is?? Nem tudom felfogni

2023. jan. 5. 06:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

"De ez a téma nagyon is érdekel hiszen nagyon érdekes hogy jöhetett létre bármi is a semmiből.."

Magától sehogy. Ahhoz léte kell hozni, amire csak egyvalaki képes: Istennek hívjuk.

2023. jan. 9. 21:31
 22/28 anonim ***** válasza:
83%

21.... megint oda lyukadunk ki hogy oke rendben van legyen. És az Istened hogy jött létre?

Tudom... mindig is volt.

Oké... de hogyan és miért?

Érted? Ez nem vallásfilozófiai kérdés...

2023. jan. 9. 21:36
 23/28 anonim ***** válasza:
56%

Megkérnélek, hogy a tudományos fórumokon mellőzzétek az istenes témát.

NEM IDE ILLIK.

Köszönöm.

2023. jan. 9. 22:33
 24/28 anonim ***** válasza:
57%

Csak az a baj, hogy:

1: NEM az a válasz,

2: Ezt te sajnos képtelen vagy megérteni.

Ezek után te itt egy... hát, ha még ráadásul csakazért se hagyod abba, kérésre se, akkor bizony rosszindulatú troll vagy.

Ha ezt nem érted, az baj.

Ha érted, és mégis folytatod, az még nagyobb baj!

2023. jan. 9. 22:41
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

Csak az a baj, hogy:

1. De, ez a válasz.

2. Ezt te sajnos képtelen vagy elfogadni.

Könnyű trollt kiáltani, ha nem tetszik egy válasz és vélemény. De nem is neked írom, hanem a Kérdezőnek.

Azt értem, hogy neked ez nem tetszik, csak nem érdekel. Mint írtam, nem neked írom a válaszaim a kérdésre. Persze rád is reagálok, pedig nem kéne. A Kérdezővel foglalkozom inkább.

2023. jan. 9. 22:53
 26/28 anonim ***** válasza:
33%
Azistenit nekije!
2023. jan. 10. 07:16
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"És mi van gyerekek ha ez egy körforgás?

Úgy értem... az egész világunk egy körforgás. Nincs eleje és nincs vége, akárcsak egy rajzolt körnek.

Kijelölünk egy pontot a körön, amit hívjunk ősrobbanásnak.... és ugyanúgy és ugyanaz fog lejátszódni időről időre... újra és újra...?!

A végén mindig ki fog lyukadni a világ az ősrobbanásnál, meg a 2 millió évvel későbbi pontál, meg a mostani pillanatnál és így tovább... minden ugyanúgy zajlik... mindezt végtelenszer lejátszva.

Ez megmagyarázna azért "pár" dolgot."

A tudomány elképzelései aligha fognak ebben támogatni. Hogy miért, azt majd az általam linkelt videóból megérted, amit neked és a kérdezőnek küldök.

Kérdező! És mi lenne, ha azt mondanám nagyjából már tudjuk mi lesz mindenek után. És, ha végig nézed a videót, majd megláthatod szerintem mi volt mindenek előtt. Na kb ugyanaz.

https://www.youtube.com/watch?v=uD4izuDMUQA

2023. jan. 10. 20:10
 28/28 anonim ***** válasza:
60%
Ez nagyon túl lett tolva fél órában...
2023. jan. 11. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!