Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Stellarium koordináta?

Stellarium koordináta?

Figyelt kérdés

Szeretném ezt a koordinátát megadni stellariumban, de ez valami más formátum. Szóval ennek az exact spotnak, mi a pontos koordinátája?

47.348250,17.877010

N x°y'z"

E a°b'c"

x y z a b c értékre vagyok kíváncsi, hogy mit kell bepötyögnöm. De ha van valami módja, hogy googleből beimportáljam a helyet az appba, az mégjobb lenne.

Köszönöm a segítséget, és választ a kérdésekre.

2022. dec. 21. 11:36
 1/8 A kérdező kommentje:
De olyan app is jöhet ahol a térkép nem akkora mint a tenyerem, hanem be lehet zoomolni, hogy megadjam a pontos helyszínt
2022. dec. 21. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Át kell számolni szögperc-másodpercbe a törtrészt.

N 47°20'39"

E 17°52'37"

2022. dec. 21. 12:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én nem értek ezekhez.
2022. dec. 21. 12:35
 4/8 A kérdező kommentje:
A magasságot hol tudom megnézni? Be kell írnom ezt is, de a google maps nem írja, hogy ez a pont milyen magas.
2022. dec. 21. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk a webes, meg winfosos, meg a mobilos verzió közt akadnak különbségek a stellariumnál, ill. free vagy nem free változatoknál. (és abban, hogy melyiknél mit hogy lehet)

És totál nem számít semmiben sem, de kiírja a google térkép a magasságot.... csak a "domborzat" rétegre kell bökni.

2022. dec. 21. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:

5., 13:11-es vagyok

írhatsz privátot is, hogy most mi a gond, meg főleg miért

lehet ha elmondod mit is szeretnél és nem pedig hogy azon belül mire hogy keresed a megoldást, egyszerűbb (pl. hogy a tengerszint feletti magasság kb irreleváns lehet)

2022. dec. 21. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A cseszneki vár tengerszint feletti magassága kb. 330 méter, de ennek az égbolt kinézetében már nem sok szerepe van.
2022. dec. 21. 13:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Kérte az app, hogy adjam meg, ezért kellett.
2022. dec. 21. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!