Az angolok, hollandok, norvégok minket magyarokat, románokat, szerbeket fehér embernek tartanak vagy más rasszhoz tartozónak?
1
De az, hogy valaki naposabb vidékek él és emiatt lebarnul attól még nem változik meg a rassza. Ez nem kérdés nálam, nem gondolom emiatt sötétebb színvilágúnak.
4
Igen de itthon nem mondtak ilyesmit nekem. Max annyit, hogy ázsiaiasabbak a szemeim de magyarként ez sosem volt meglepő nekem. De nem tudtam eddig, hogy egy hunosabb arc az egyenlő a mohamedánok megjelenésével.
Hát én még nem hallottam ilyen megkülönböztetésről pedig Hollandiában élek. Szerintem elég tipikus Közép-európai külsőm van és még életem során még csak fehérnek gondoltak. De más magyarokra se hallottam, hogy valaha azt mondták volna, hogy nem vagyunk tipikus fehér európaiak.
De egyébként az olaszokat, görögöket, spanyolokat stb és ugyanúgy fehérnek tartja mindenki, hiába kicsit sötétebb a bőrük. Azért a rasszok elég nagy és rugalmas kategóriák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!