Hol lehet ilyen mérőszalagot venni?
Nem tudom már, hogy milyen kulcsszóval keressem, rengeteg féleképpen próbáltam, de nem találtam a neten sehol sem.
Amit a képen látok az egyszerü 10cm-es beosztású méretek nélkül azt jelzörúdnak hívjuk a földmérésben, ezek általában kerek keresztmetszetüek, és 3-4cm átméröjüek.
Szintezöléc a hivatalos neve a kisebb beosztásúaknak számozással, esetleg méröléc. Van belöle több hosszúságú akár 5m-es is. Van a klasszikus fekete-fehér/piros-fehér beosztású, ezek cm-es beosztásúak, de van belöle rendes megszokott számsorú, mm-es beosztású is, ami nem színes. Digitális szintezökhöz van vonalkódos megoldású is.
Van teleszkópos és összehajtható kivitelben is. A teleszkópos alumíniumból, az összehajtható általában fából van.
Geodéziai/földmérési kellék üzletben biztosan találsz, bár nem olcsó.
Akkor ilyenre gondoltál. Linkelek egy cikket, szerintem keresd fel a céget, én nem találtam semmilyen kapható szalagot ami hasonlít erre. A szalag megnevezését sem, szintezö szalag néven nem ad ki semmit.
A cikkben megtalálod a linkjüket, gondolom van telefonszámuk a honlapjukon. Vona Viktória van a gödörben a képen.
"Dr. Vona Viktória és Dr. Vona Márton ügyvezető igazgatók (Csernozjom Kft.)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!