Hogyan lehetséges ez?
Ja elnézést nem bantasbol írtam,hogy nem érted. De az alább írt válasz nem hiszem, hogy helyes ezért nem ertheted.
"Biztos van ilyen erőhatás - de ez a térre hat, és nem a térben levő testekre. "
És mi van a testek atomjai közti térrel, az nem nő ha a tér mindenütt no? Ugye az atom nagy része tér. És akkor még jön az elmélet ami szerint : Anyag nélküli nincs tér. Tehát a Teret a "sötét anyag" terjedése hozza létre.
Szóval ezek ma még nem megvalaszolt kérdések. Tehát legfeljebb gondolni lehet,hogy így van vagy úgy de érteni...
Méregzsák!
Leírtad , hogy nem érted a relativitás elméletet. Most ezek után ki akarsz oktatni belőle. Szerinted ez igy mennyire hiteles?
Elolvastad a válszomat? Vagy legalább a tér különböző definicióit?
Szállj le a magas lóról...
Láthatólag felkaptad a vizet mert minősítettél, holott én nem tettem ezt legfeljebb most a méregzsákkal. :)
Miért beszélek összevissza? Mi nem érthető azon amit leírtam?
Tér definiciója , sötétanyag ?
A kérdés megfogalmazása elég problematikus. Mi az, hogy csak térben és időben hat, és a tömegükre és a térfogatukra nem? Ennek nincs értelme.
A gravitáció a téridő görbületét jelenti, és ezen keresztül befolyásolja az anyag mozgását. A Világegyetem tágulása a gravitációsan vagy elektromágnesesen kötött rendszerekre nem érvényesül, csak az egymástól távoli objektumok távolodnak egymástól.
Mi az, amit ezen kívül még tudni akarsz, vagy nem értesz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!