Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A DNS teszt pontos?

A DNS teszt pontos?

Figyelt kérdés
Végeztem egy DNS tesztet én is és a feleségem is. Az a baj, hogy német származást egyáltalán nem mutat, pedig anyai ágról Németországból jöttek az őseim egy része, viszont angol van 25%-ban, ami tudtommal nincs a családban és ez elég nagy arány ahhoz, hogy valami nagyon távoli legyen. A feleségemnek pedig szőke és zöldszemű létére inuitot meg malájt, illetve dél-ázsiait is kiadott ami elég valószínűtlen. Lehet hogy ez csak valami hasonló marker vagy ez hogy lehetséges?

2022. nov. 3. 13:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ez az enyém

Balkan

48.7%

English

24.2%

Scandinavian

7.0%

Baltic

6.8%

Irish, Scottish, and Welsh

1.1%

AFRICA

North African

8.0%

Nigerian

1.0%

ASIA

West Asian

3.2%

2022. nov. 3. 17:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Ez a feleségemé

Balkan

71.9%

Hungary

Czechia, Slovakia, Hungary and Southern Poland

Hungary, Slovakia, Czechia and Romania

Romani in Serbia, North Macedonia and in Bosnia and Herzegovina

Finnish

7.2%

Greek and South Italian

6.6%

Scandinavian

3.9%

ASIA

South Asian

7.4%

Inuit

1.8%

Filipino, Indonesian and Malay

1.2%

2022. nov. 3. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor visszavonom, hogy a MyHeritage jó, és megkövetek mindenkit. Ez nevetséges, nem gondoltam volna, hogy az egyik piacvezető ekkora szart ad ki a kezéből. Most rá is gugliztam és jópár olyan posztot találtam, hogy a MyHeritage messze a legrosszabb.

A 23andMe-n rengeteg magyar match-em összetételét nézegettem, és soha nem láttam még csak feleennyire vad lebontású embereket.

2022. nov. 3. 17:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Hát bárkiét akiét láttam annak közel sem volt ennyire szétszórva. Néhányat még vad fantáziával meg tudok magyarázni viszont a feleségem azt mondta ha ide kiraknám apám meg az én képem kérdés se lenne hogy kinek a fia vagyok tehát az az angol vér nagyon kérdéses :D

A Dédapám meg 1750-ig vissza kellett vezesse a német származását szóval azért azt jeleznie kellene :D

2022. nov. 3. 17:29
 15/15 anonim válasza:
Angol és a német nép(és a skandináv népek) genetikailag nagyon hasonlók, könnyű őket összetéveszteni
2022. nov. 11. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!