Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért ilyen olcsók a trilobiták?

Miért ilyen olcsók a trilobiták?

Figyelt kérdés

2500 ft-ért árulják őket minden búcsúban az "ásványosok". Nyilván a csiszolt ammonitesz-metszetek 25.000 forinttól kezdődnek, de akkor is.

"Annyi van belőlük mint a szemét?"

Meg mi az ő történetük? Hogy, miért kerülnék ide? Nem hiszem, hogy amikor nyitnak egy tárnát Marokkóban, akkor nekiállnak szépen kifejteni őket. Legális ilyeneket birtokolni, értékesíteni? Hogy kell ezt a piacot elképzelni?

2022. okt. 24. 07:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy azok igazából atlanti tőrfarkú rákok?
2022. okt. 24. 07:33
 2/4 A kérdező kommentje:

és akkor egy védett állat kicsinyeit hamisítjuk 1 dollárért, hogy kőnek nézzen ki? :D nem tűnik amúgy annam

nem vagyok szaki, de kövületnek kövület, nem faragott, vagy műgyanta stb.

2022. okt. 24. 08:09
 3/4 A nagy Levin ***** válasza:
100%

Függ a származási helytől és fajtától is, de szerintem is olcsó, ami gyanússá teszi.

Egy nekem is van egy itthon, azt is 2500 Ft körül vettem, de úgy húsz évvel ezelőtt.

2022. okt. 24. 08:18
 4/4 A kérdező kommentje:
A papirka Marokkó, Alnif-ot ír, amúgy meg Calymene tristani pontosabban az állatka.
2022. okt. 24. 09:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!