Mikor lesz már olyan hideg végre, hogy meghal az összes rohadt szúnyog??
Figyelt kérdés
Egész éjjel fent voltam megint, semmit nem tudtam aludni. Végre azt gondoltam aludhatok tárva nyitott ablaknál, de nem. Valahonnan idejött egy, megint, és szívja egész éjjel a véremet mert a dög pontosan tudja, hogy takaró alá nem tudok bemenni aludni, mert megrohadok a melegben. Ígyis teljesen leizzadtam, és büdös vagyok, mert nyakig be voltam takarózva miatta, de ígyis a fejemet meg kezeimet szívta. Elviselhetetlen egyszerűen. Végre már tudtam aludni 9től nyolcig egy hete, de ma amikor emelem az estulicot, akkor betámad ez a mocskos állat, és egy percet nem hagyott aludni. Az edzéseimet meg programjaimat mondhatom le, mert hulla fáradt vagyok és nem bírok fent lenni.2022. okt. 12. 05:08
1/7 anonim válasza:
1. Elektromos szunyogriaszto.
2. Szunyoghalo
3/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, már csak néhány hetet kell kibírnod.
4/7 anonim válasza:
te hol laksz amúgy, hogy zárt ablak mellett elviselhetetlen a forróság? ide is küldhetnél egy kis meleget, mert a fél ország már igencsak fázik, csak úgy vannak a befűtéssel, hogy minél később, minél kevesebbet
5/7 A kérdező kommentje:
11. kerületben van az albim. Most van tökéletes idő. Most lehet jól aludni. Ruha nélkül, csak egy takaróhuzat, nyitott ablak.
2022. okt. 12. 11:56
6/7 anonim válasza:
Ha szeretsz mártírkodni, akkor ne nyisd meg ezt a linket:
7/7 anonim válasza:
Mi?? te eszkimó vagy.
A kék fényű elektromos szúnyogölő lámpa vált be nálam. Odavonzza, megsüti, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!