Az agy képes megmérgezni magát? Ha valaki azt hallucinálja, hogy megmarja egy kígyó, akkor átérzi a fájdalmat és megbetegedhet tőle?
Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 22:02
1/13 anonim válasza:
Igen, bele is halhat. Volt már erre példa.
2/13 A kérdező kommentje:
Forrás?
2022. okt. 5. 22:25
3/13 anonim válasza:
Keresd meg.
Kivégzés sortűzzel.
Senki sem talált, de az elítélt belehalt.
4/13 anonim válasza:
Sok esetleírás van erre vonatkozóan. Szerintem még a Csányi tankönyve is ír ilyet esetleg nézd meg (Csányi Vilmos: Humánetológia) nem vagyok biztos, de mintha abból a könyvből tanultuk volna. (nem ez a szakterületem, ez nálunk választható tárgy volt és érdekelt és felvettem).
5/13 anonim válasza:
Illetve volt egy riport film jó pár éve egy biológussal aki kígyókkal foglalkozott (hogy melyik TV-n láttam már nem emlékszem). Ott mesélte, hogy egyszer úgy érezte, hogy egy adott kígyó megmarta. Elővette a könyvet és elkezdte olvasni, hogy milyen tűneteket okoz annak a kígyónak a marása. És mesélte, hogy ahogy olvasta a könyvet úgy érezte mindig a következő tünetet. Egy idő után elhajította a könyvet és minden tünete elmúlt.
6/13 tsirche válasza:
Nem pont ez, de hasonló amikor valaki szörnyethal.
7/13 anonim válasza:
Ilyenkor milye állt meg az embernek?
8/13 anonim válasza:
A háttérhatalom hasonlóképpen okozza a sok betegséget, meg a mentális problémákat.
Kivétel, amikor valódi betegséggel fertőzik az emberiséget.
9/13 anonim válasza:
Igen,ez an ún. nocebo hatás.
Dr.Joe Dispensa sokat kutatott ebben a témában,ha érdekel keress rá.
10/13 anonim válasza:
Ilyenkor például az ember belehalhat az adrenalin túladagolásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!