Ez melyik hegy?
"akkor leírta volna, hogy honnan, milyen irányba készült a kép és megjelölné, hogy melyik csúcsra kíváncsi"
Persze, meg meg is írhattam volna a választ is, hogy nektek könnyebb legyen válaszolnotok. A kérdésem Budapest ismerőkhöz szólt, nem pedig olyanoknak, akik nem tudják megkülönböztetni Óbudát Újpalotától.
Ez nem kérdés volt, hanem felvezetés egy kioktatáshoz.
Nem tudom, miért leled örömödet abban, hogy ilyen kamukérdéseket kiírogatsz.
A másiknál is ott tromfoltál és kioktattál mindenkit.
Mielőtt kiírod a kérdést, akkor próbáld belőni, hogy mi lehet. És akkor szükségtelen a kiírás... :)
#24, köszönöm az infót, ezt nem tudtam. A homályos kép alapján akkor a kémény lehet az újpalotai, alig kivehetöen de a rajta lévö vonalak stimmelnek. Az egyéb háttérépületek is hasonlítanak a környékén lévö panelrengeteghez.
Ezen új infók fényében jobb oldalon az elötérben kb a Vöröskö van, töle jobbra a háttérben én a Csóványosra tippelek, mint legmagasabb csúcs.
Natessék.. Amit leírtunk...
Jön a kioktatási fázis...
Ha már valaki vette a fáradtságot, hogy belinkelje az előző kérdésem, akkor miért nem tűnt fel neki, hogy ott megadtak egy weboldalt, ahol simán meg lehet találni a választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!