Létezik spontán emberi öngyulladás?
https://www.youtube.com/watch?v=UpOxuZQANoA
Ha igen, mi lehet az oka? És állatokról, vagy növényekről miért nem érkeztek beszámolók, miszerint spontán kigyulladtak?
Tudom, hogy a wiki nem mindig egy megbízható forrás, de itt az első mondat, amivel messzemenőkig egyetértek:
"A spontán emberi öngyulladás egy megmagyarázatlan ÁLLÍTÓLAGOS JELENSÉG, amelynek során valakinek a teste bármilyen látható ok nélkül meggyullad..."
kicsivel arrább pedig:
"A törvényszéki esetnaplók és a SEÖ-ről szóló tanulmányok leggyakrabban egy gyilkossági ügy elkendőzését látják ezekben a jelenségekben. Az áldozatot szerintük azért égetik el, hogy eltüntessék a gyilkosság vagy lopás bizonyítékát.
Az elméletnek ellentmondanak az égési maradványok. "
Ez leginkább csak egy talán van jelenség
Amúgy több feltevés is van
Asszem wikin találsz egy kisebb felsorolást
Bár mindnek van hibája, de mindenesetre érdekesnek érdekes
A pokolban nem fizikai testben vagy a keresztény tanítások szerint
Én azt a magyarázatot hallottam, hogy mozgáskèléptelen dohányzó áldozatok fordulnak leginkább elő.
A cigi kigyujtja a ruhájukat, nem tudnak elmenekülni, elájulnak a füsttől, a ruha beletapad a testbe és mint a gyertyakanóc ég tovább a zsírszöveten. A személy meghal, de bizonyos esetekben nem ég le a ház, csak egy összeègett holttestet találnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!