Igaz ez a gondolat? Ha covid oltásoknál az RNS valahogy átalakulva beépülhetne a sejt DNS-ébe, akkor maga a vírus RNS-e is beépülhetne, sőt az nagyobb is lehetne, mivel a vírus teljes RNS-e nagyobb.
Nem azt mondtam, hogy az oltásnál beépül, hanem azt, ha az igaz lenne, akkor a vírussal fertőzve is ugyanez megtörténne, de ez nem igaz, ahogy #3-as is rámutatott erre.
Szóval nem értem a conteosokat, miért nem aggódnak a vírus miatt hogy ugyanazt teszi, mint az oltás, miért csak az oltástól félnek..
#4 mert több előjött és súlyosabb mellékhatásról hallani oltás esetén mint azoktól akik csak átestek rajta... Én is átestem, nem hatott meg.
Azóta kényszerből munkahely megtartás céljából van két kínaim, és ez így is marad, több nem lesz.
1 Az RNS vírusok egy része, talán a Covid is, be tudnak ugrani a megtámadott sejt DNS-ébe, és ezt nem a vírus idézi elő, hanem a sejt saját (nagyon minimális) reverz transzkriptáz aktivitása. De ez nagyon kis hatékonsággal történik.
2 Az oltás az túl rövid ahhoz, hogy még ez a nagyon pici hatékonyságú folyamat is végbe menjen.
3 A DNS amiről szó van, az nem a csíravonal (azaz amit továbbadsz), hanem testi DNS. Ezért aztán tök hülyeség azzal érvelni, hogy a ghyerekeidben nincs covid-erdetű DNS, hiszen ha be is ugrott egy izomsejt DNS-ébe, nem az izomsjetjeidet adod tovább.
4 Mégpedig a megtámadott testi sejt DNS-e, amely sejt amúgy is kb halálra van ítélve. Tehát még ha bele is ugrott a vírus, akkor is annyi baj legyen, úgyis megdöglik az a sejt.
5 El kell felejteni, hogy a DNS az ilyen üngyümbüngyüm pátyolgatni való szent és sérthetetlen törvény, mint valami biblia. A testi sejtek DNS-e folyton módosul, törik a napsugárzástól, roncsolódik a lélegzéstől, meg a sült krimpliban levő akrilamidtól. Azon aggódni, hogy a covid vagy pláne az RNS vakcina ehhez hozzáad, az olyan, mintha épp meg akarnának ítatni egy nagy pohár ciánnal, de te azon aggódsz hogy koszos a pohár. Ne már.
#8-as köszönöm az összefoglalót.
" Azon aggódni, hogy a covid vagy pláne az RNS vakcina ehhez hozzáad, az olyan, mintha épp meg akarnának ítatni egy nagy pohár ciánnal, de te azon aggódsz hogy koszos a pohár. Ne már."
Ez a lényeg szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!