Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Covid-nak van még új hulláma?...

Covid-nak van még új hulláma? Most hogyna áll a megbetegedések száma? Csúcs előtt vagyunk még, vagy nevezhetjük hullámnak, amiben vagyunk, vagy túl pici?

Figyelt kérdés

2022. aug. 29. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Nyáron elindult egy újabb hullám, ez még javában tart, a megbetegedések szépen növekednek, és ősszel, ha bejön a rossz idő, jön majd egy újabb, lehet átfedés is a kettő között.

Egész télen szezon lesz, és nyárra se fog elmúlni, mert már van szárazságtűrő változata is. Enyhébb lesz, mint az előző. Már persze akkor, ha lesz maszk, vagy gyógyszer, vagy új vakcina.

2022. aug. 29. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:

A kis fülecskét lenyitva az is látható, hogy jelenleg hány aktív covid fertőzött van világszinten, ebből mennyi súlyos és mennyi enyhe.

[link]

2022. aug. 30. 12:40
 3/4 anonim válasza:
49%

[link]

Itt láthatod mi a helyzet vilszerte és országok szerint is.

2022. aug. 30. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem elmúlt teljesen, 3 órát mászkáltam a belvárosban egy beteg embert nem hallottam. Covidkor mindenki köhögött mindenfelé.
2022. aug. 31. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!