Mit szóltok a James Webb teleszkóp első igazi képéhez?
Figyelt kérdés
Nekem a szavam is elállt mikor megláttam, főleg hogy mennyire részletes és éles a kép még belenagyítva is.2022. júl. 12. 15:25
1/9 A nagy Levin válasza:
3/9 anonim válasza:
Hát ennyi fejlesztés meg pénzköltés után ez a minimum. Amúgy jah örülök hogy működik és remélem hogy ez is hoz olyan radikális áttörést mint a Hubble. Én inkább erre szórnám a pénzt mint a semmit nem érő emberes küldetésekre.
4/9 anonim válasza:
Mennyibe került? Én feléből megcsinálom:)
Tényleg jók a képek. Itt nem lesz határ, ha bírja a cucc.
5/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Nem vagyok elájulva, az új telommal jobb képeket csinálok.
9/9 anonim válasza:
#8: Na persze... A telefonoddal max egy kilométerről készítesz kivehető képeket, a web pedig több ezer/millió fényévről. Igen, biztos, hogy a telefonodnak jobb a kamerája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!