Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a Föld NEM lapos?
Figyelt kérdés
#Laposevagysem #Perszehogylaposmimaslenne
2022. jún. 16. 15:02
31/45 A kérdező kommentje:
30: igen, én is láttam képeket. Sőt olyan képet is láttam, hogy egy zsiráfnak elefánt feje volt. Lehet nem Photoshop volt?
2022. júl. 7. 11:05
32/45 sadam87 válasza:
"Mert a Hold is ugyan úgy lapos?"
Aha, szupi. De akkor:
1. Hogyan is alakulnak ki a holdfázisok?
2. Miért nem látszik soha sehonnan korong alakúnak.
3. Miért nem mindig ugyanazt az oldalát látjuk?
33/45 anonim válasza:
A #27-es fánkföldes elméletem azt hittem nagy sikert fog aratni 😉
34/45 A kérdező kommentje:
26: hiszen korong alakúnak látszik, és mindig ugyan azt az oldalát látjuk…
2022. júl. 7. 15:29
35/45 sadam87 válasza:
(Gondolom nekem szólt.)
Elnézést, a 2. pontot elírtam. Ezt akartam írni:
Miért nem látszik soha sehonnan ovális alakúnak?
A 3. ponttal kapcsolatban ha esetleg megnyitnád a linket, rögtön látnad, hogy nincs igazad.
36/45 A kérdező kommentje:
35. Ne haragudj, de a Wikipédia nem szolgál bizonyító erővel.
2022. júl. 7. 16:27
37/45 sadam87 válasza:
Nem gond. Mivel látom, úgyis csak a sajat szemednek hiszel, ülj ki esténként, és figyeld a Holdat!
A holdfazisokat tovabbra is nagyon várom, hogy hogyan magyarázod lapos Hold esetén!
38/45 Kólauborkával válasza:
Illerve csak nézd távcsövel az eget, amint meglátsz egy tányérra hasonlító égitestet (állításod alapján elképzelhetetlwn, hogy ne látnál majd) gyorsan fotózd le. Nobel díjas szerintem nem leszel, de a fizikába valamit biztos elneveznek majd rólad.
39/45 Gofrisütő válasza:
Ha a hold korong alakú lenne, akkor a föld szélén lévő országokban nem tűnne gömbnek. Ezt mivel magyarázod. Ja és a kedvencem, a napfogyatkozás. A hold a te elméleted szerint nem kerülhet a nap elé. A csillagok forgását minden oldalon egy irányba kéne látni, de a föld másik oldalán mégis az ellenkező irányba forog, mert nem a csillagok forognak, hanem a föld. A hullámos érved egyenesen baromság, mivel az effekt akkor is megfigyelhető, ha a legnagyobb hullám is kissebb, mint a hajó. Az érveid alapján elég síkagyú vagy, de mit várunk egy laposföldestől.
40/45 anonim válasza:
Minek ilyen bonyolult dolgokba belemenni mikor csak körbe kell nézzél hogy lássad??? Sose fogom megérteni hogy az emberek hogy tudnak ilyen mértékbe dolgokat ignorálni ami folyamatosan előttük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!