Kinek milyen bizonyítéka van arra, hogy a Föld lapos?
Figyelt kérdés
Mondok egy példát:
Köztudott, hogy a meleg felfelé száll, így az egyenlítői melegnek fel kellene szállni az északi sarkig, a hidegnek meg le a déli féltekére, ha a Föld gömbölyű lenne.
Ugye?
:)
2019. okt. 24. 12:20
2/13 anonim válasza:
Kinézek az ablakon és látom a több kilométerre lévő hegyeket, gömbölyű föld esetén a lehajlás miatt viszont nem látnám ugyebár.
3/13 anonim válasza:
Kettes, az csak télibáb, ami rajzolva van.
4/13 anonim válasza:
De hát nem lehet télibáb, szombaton voltam ott kirándulni.
5/13 anonim válasza:
Ej, ej, Szombat hely, be szép város is az. Ott ettem először kecskebékát. Neki is az volt az első. Ott tényleg nincs télibáb, mert eltakarják azok a nagyon magas árkok, amiken csak vízivillamossal lehet átmenni.
6/13 anonim válasza:
Én azt tudom, hogy a Hold valójában nem létezik, csak egy hologram, amit Trump világíttat oda.
9/13 anonim válasza:
Ha a föld gömbölyű lenne nem lenne vízszintes. De van!
10/13 anonim válasza:
Én az ellenkezőjét kérdezem.
Ha lapos a föld, akkor hogy lehetséges, hogy nálunk mindjárt sötétedik, de A föld tusfelén meg világosodik ?
Ha lapos lenne a föld, akkor nem lenne éjszaka , mert Nem menne le a nap. Olyan lenne kb mint a Szentpétervári fehér éjszakák. Hiszen Máshol fény van, és ha náluk fény van , akkor abból a lapos föld miatt hozzánk is el kéne érnie egy kevésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!