Hova fog vezetni mindez?
"Én Istenben látom a megoldást"
Rosszul látod. Vagy egy lusta disznó lehet, ha odáig hagyta pusztulni a dolgokat, hogy már te is reklamálod. Miért nem cselekedett eddig? Jobb, ha átmégy a vallás topikba!
Az a baj Istennel hogy mindenki a vallásokkal köti össze egyből.
Simán lehet hogy Isten csak teremtget világokat és nézi mi történik. Vagy hogy poénból több vallást is létrehoz hogy nézze melyik nyer.
Mi is csinálunk ilyesmiket csak mi videójátékokban
Nézzétek meg. Minden jel arra mutat, hogy az emberiség önmagában elbukott. Nem képes még békében élni sem, mindent elront, legyen az természet, emberi kapcsolatok, irigy lesz, stb..
De még így is, ha megnézed a madarakat, a gyönyörű nárciszt vagy orchideát, hegyeket, völgyeket, milyen kreatívak, gyönyörűek! A csillagokat, naprendszereket, az egész univerzumot, milyen végtelennek tűnik.. vagy csak az emberi testet, máj,szív, hasnyálmirigy.. milyen harmóniában összedolgoznak hogy fenntartsanak egy emberi testet, vagy csak mint olyan hogy lelkiismeret, szerelem! Ezeket valakinek ki kellett találni, önmagától ilyen nem jön létre, különben most is létrejönne folyamatosan, lehet, hogy nőne még egy fejünk, a szívünk kétszer olyan erős lenne, vagy talán szárnyunk. Mindebből csak arra lehet következtetni, hogy Isten valóság.
Értem a szemléletedet, és részben igazad is van. Én keresztény vagyok, és a Biblia szerint ezeknek is és minden rossznak a bűn az oka. Onnantól kezdve van halál és gyilkolás is sajnos. Kezdetben minden tökéletes volt.
És véleményem szerint még ebben a bűnös világban is meg lehet látni Istent a természeten keresztül is, és egyéb dolgokon is. És most ne a gyilkolásra meg a drogokra gondoljunk :D azok sajnos pont az ellenkező oldal. (állatoknál nyilván (túlélés) ösztönös)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!